ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνύματα εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ…

Σε αυτόνομη πορεία επιμένει η Φώφη

Στην απόφαση του κόμματος για αυτόνομη πορεία, διαμόρφωση εθνικής γραμμής και επιδίωξη της εθνικής συνεννόησης, επιμένει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, που στέλνει σαφές μήνυμα εντός και εκτός του κόμματός της διαμηνύοντας ότι δεν προτίθεται να αποτελέσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ.
gennimata

Υποστηρίζοντας ότι στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ήταν η ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που έσυρε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ σε μεγάλη αναδίπλωση, απέδωσε -μιλώντας στον Σκάι- την όλη φασαρία που γίνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει σκόνη που δεν θα αφήσει να φανεί η ήττα των δύο μεγάλων κομμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι αυτόνομη στις εκλογές που θα έρθουν, ενώ παρατήρησε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στο κάλεσμά της. «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε με ψέματα, με εξαπάτηση του ελληνικού λαού και σήμερα ως κυβέρνηση αποδεικνύεται όχι μόνο ότι είπε ψέματα, αλλά ότι έχει και πλήρη ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα να κυβερνήσει και να υλοποιήσει έστω και αυτή τη σκληρή συμφωνία που έφερε. Από την άλλη μεριά η Ν.Δ. είναι ο πολιτικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης, ιστορικά και θα συνεχίσει να είναι», είπε.

Απαντώντας στα περί ‘μυστικών συνεννοήσεων’ με τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε απαράδεκτο και χυδαίο να κατηγορείται η Δημοκρατική Συμπαράταξη για  πολιτική συναλλαγή. «Η παράταξή μας, δέχεται λυσσαλέο χτύπημα αυτή τη στιγμή επειδή είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στη λογική της αυτόνομης πορείας», είπε, σημειώνοντας πως «όσες πιέσεις και εάν δεχτήκαμε, δεν γίναμε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και όσες επιθέσεις και εάν δεχόμαστε δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα της ΝΔ».

Όσο για τα …κουτσομπολιά που γράφονται, χαρακτηρίζουν όσους τα γράφουν, είπε, αφού «το πόσο θέλει κανείς να αυτοεξευτελιστεί είναι δικό του θέμα και προσωπική του επιλογή», όπως είπε, με συνεργάτες της να προσθέτουν αργότερα ότι αυτό αποτελεί απάντηση και στο συνεχιζόμενο ‘μπούλινγκ’ όσων νομίζουν ότι θα τους υποχρεώσουν να γίνουν συμπλήρωμα της Δεξιάς. «Γραμμή δεν θα αλλάξουμε. Ας το πάρουν απόφαση», έλεγαν, στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο εκτός, όσο και …εντός ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.