ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερδραστηριότητα από τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Σε Σόφια και Βελιγράδι ο Μητσοτάκης

Επίσημες επισκέψεις σε Σόφια και Βελιγράδι έχει προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχεύοντας την διερεύνηση των αντιδράσεων από τις γειτονικές χώρες στις αναθεωρητικές τάσεις του Ταγίπ Ερντογάν.
mits

Οι επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία στοχεύουν κυρίως στη συζήτηση με τις βαλκανικές χώρες της αναθεωρητικής πολιτικής του Ερντογάν αλλά και στην διαμόρφωση θετικού κλίματος μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών των δύο αυτών κρατών.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει να έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές καθώς πέρα από τα δύο ταξίδια εξπρές έχει προλάβει ήδη τις τελευταίες μέρες να ταξιδέψει σε Κρήτη και Άγιο Όρος, να επισκεφτεί το υπουργείο Άμυνας και να ενημερωθεί από τον Πάνο Καμμένο για τα απόρρητα ζητήματα εθνικής ασφαλείας, να μιλήσει σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. στη Βουλή ενώ την 1η Δεκέμβρη θα παρευρεθεί και θα πραγματοποιήσει ομιλία στα επιχειρηματικά βραβεία Growth Awards που διοργανώνουν από κοινού η Eurobank με την Grand Thornton.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.