ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις Μοσκοβισί με Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Mosxovisi

Τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, θα δεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ.
Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος στη μία θα δεχθεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί σήμερα στις 17:00 με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, κ. Πιέρ Μοσκοβισί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο συμπαθής κ.Πιέρ Μοσκοβισί έχει επωμισθεί την λεπτή υπόθεση να μεταβιβάζει στην Ελληνική κυβερνηση (τα λεει και στον Παυλόπουλο για εθιμοτυπικους μονον λόγους ),
    ότι υπάρχει μεγάλη αντίδρασης από μέρους πολλών αλλων Ευρωπαϊκών κρατών της Ένωσης για την μη τύρηση των συμφωνημένων όρων από την Έληνική διακυβέρνηση για την εισροή των δανεικών .
    Ειναι βλεπετε δύσκολο να περνούν στα κοινοβούλια τους νόμους , λεει ο Μοσκοβισί ,
    με τους οποίους θα δανείζουν ακόμη την Χώρα μας με πολύ μικρότερο επιτόκια από αυτά με το οποία εξασφαλίζουν τα δικά τους δανεια από την ελεύθερη αγορά .
    Επωμενως, δεν ειναι αρεστό στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις , ο Τσίπρας να μην αλλάζει τους τρόπους του για να μην » χάνει ψηφουλάκια » και από την άλλη , να εκτοξεύει απειλές για παίξιμο του ντορβά του , ώστε να χωρεύουν , οι υπόλοιπες κυβερνήσεις !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.