ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζητήματα διμερών σχέσεων

Σειρά επαφών του Γ. Κατρούγκαλου στη Βρετανία

Ζητήματα ευρωπαϊκού και διμερούς ενδιαφέροντος, υπό το φως του Brexit, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
katrougkalos

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Κατρούγκαλος μεταβαίνει σήμερα από τη Βαρσοβία στο Λονδίνο, όπου θα έχει επαφές με τον υπουργό Εργασίας και Συντάξεων της Βρετανίας, Ντέμιαν Γκριν, τους υφυπουργούς Εξωτερικών, σερ Άλαν Ντάνκαν, και Brexit, Ντέιβιντ Τζόουνς, καθώς και με τους «σκιώδεις υπουργούς» του Εργατικού Κόμματος με αρμοδιότητες επί των Οικονομικών, Τζον ΜακΝτόνελ και επί ζητημάτων Εξωτερικής Πολιτικής, Σαμπάνα Μαχμούντ.

Κατά την παραμονή του κ. Κατρούγκαλου στο Λονδίνο, έχουν, επίσης, προγραμματισθεί συναντήσεις με τους υφυπουργούς Διεθνούς Εμπορίου, λόρδο Λόρδο Πράις και κ. Έστερσον.

Επιπλέον, η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών περιλαμβάνει ομιλία του σε εκδήλωση για επενδυτές, που διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο, καθώς και δύο διαλέξεις αναφορικά με την πορεία της Ελλάδας, στο London School of Economics και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.