ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρά τις αντιδράσεις

Συστάθηκε η Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων

«Σάρκα και οστά» απέκτησε η Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών , που ήρθε να σφραγίσει τη σύστασή της.

Στον κατάλογο των δικαστών που υπογράφουν για τη νέα Ένωση πρώτο στη σειρά περιλαμβάνεται το όνομα της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, ο οποία στο παρελθόν με την ψήφο των συναδέλφων της είχε εκλεγεί ως Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Σύμφωνα με την απόφαση στη νεοσυσταθείσα Ένωση συμμετέχουν ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές, αρεοπαγίτες και αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου που προήχθησαν στη θέση αυτή την τελευταία διετία, ενώ δεν μετέχει κανένας αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , ούτε η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της «γέννησης«» της νέας Ένωσης φαίνεται πως προκλήθηκαν αντιδράσεις . Αιχμή του δόρατος αποτελεί διάταξη του κατασταικού , που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορούν να εγγραφούν ως μέλη της, όχι μόνον ανώτατοι δικαστές, αλλά και δικαστικοί όλων των βαθμίδων ακόμα και συνταξιούχοι.
Γεγονός , που ,όπως λένε δικαστικές πηγές, δικαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως διασπαστική» . Οι ίδιες πηγές μάλιστα εκτιμούν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί προσπάθεια διάσπασης της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων, που είναι η μεγαλύτερη δικαστική ένωση και αριθμεί περισσότερα από 3.000 μέλη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. H διάσπαση στην κοινωνία των Δικαστων της πατρίδας μας ειναι μια απεικόνισης της διχόνοιας και της εχθρότητας που εχει δημιουργήσει η διακυβέρνησης του Τσίπρα με τον Καμμενο στην κοινωνία μας γενικά.
    Τα παραπάνω θλιβερά δημόσια άτομα, δεν διστάζουν να κάνουν το παν προκειμένου να διαιωνίσουν την κατοχή μιάς καρέκλας και κάποιου αξιώματος το οποίο ρεζίλεψαν.
    Το ιδιο έγινε και με την αξιότιμο κα. Θάνου την οποία ανέβασε στην θέση της αυτήν η επιλογή του πρωθυπουργού μας για πολιτικά /κομματικά οφέλη.
    Όπως έγραψε ο Μαραβέλης χθές στην Καθημερινή, οταν το πρόσωπο δεν ανέρχεται στο αξίωμα, τότε το αξίωμα κατεβαίνει στο επίπεδο του προσώπου….
    Το οποίο και έγινε στην χώρα μας.
    Ολα αυτά, συν τις άλλες σκουντουφλιές που εκανε απανωτά η δικαιοσύνης μας τον τελάευταίιο καιρό και τις πολιτικές ηθικές αυτουργίες του Τσίπρα και της συμμορίας του μας εχουν καταστήσει ευάλωτους παγκοσμίως .
    Μαθαίνουν οτι ……….. ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ οι πάντες να μας αφανίσουν .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.