ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σκορδαλιά με σπανάκι

Υλικά
1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
Ξύδι ή χυμός λεμονιού
Αλάτι

Εκτέλεση
Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί.

Πηγή : www.monastiriaka.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.