ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! 12χρονος βίαζε την 9χρονη αδερφή του

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού μιας 9χρονης από τον 12χρονο αδερφό της στη Βρετανία.
9xronh

Το αγόρι βίαζε επανειλημμένα την αδερφούλα του, λέγοντάς της πως δεν θα ήταν πια αδερφή του αν δεν έκαναν σεξ. Το μικρό αγόρι είχε γοητευτεί από την απαγορευμένη πορνογραφία που βρήκε στο ίντερνετ και αποφάσισε να εφαρμόσει ό,τι έβλεπε στην αδερφή του. Όταν η 9χρονη είπε στη μητέρα τους τι της έκανε, ο 12χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε συμφωνήσει να κάνουν σεξ.

Γίνονταν όλα στο δωμάτιό της και σε ώρες που ήξερε ότι δεν θα τον ενοχλήσουν. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, ο ανήλικος έψαχνε στο ίντερνετ για πορνό αιμομιξίας. Ο 14χρονος σήμερα ομολόγησε την ενοχή του σε 6 κατηγορίες βιασμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015 και πλέον δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ θα ζει σε εποπτευόμενη μονάδα για τα επόμενα 5 χρόνια.

Του επιτρέπεται η πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά δεν μπορεί να σβήνει το ιστορικό αναζήτησης, με την αστυνομία να ελέγχει τις ηλεκτρονικές συσκευές του, ενώ δεν του επιτρέπεται καμία επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών.

"Αν πέσεις πάνω σε κάποιον κάτω των 16 ετών, τότε θα πρέπει να φύγεις. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους", τόνισε η δικαστής. "Όταν θα βγεις από τη μονάδα θεραπείας στα 16 θα συνεχίσεις να παρακολουθείσαι μέχρι τα 19 σου από τις αρχές".

Όταν ο πατέρας ρώτησε τον δικαστή αν θα μπορούσε να επιστρέψει ο γιος του σπίτι μόλις βγει από τη μονάδα θεραπείας, του απάντησε πως δεν μπορεί να του απαντήσει. "Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα είναι σε εκείνο το σημείο".

Πηγές: Dailymail, newsit.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.