Neo

Ταξίδι-αστραπή στην Αβάνα

Στην Κούβα για τον Φιντέλ ο Τσίπρας

Ταξίδι-αστραπή στην Αβάνα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός για να τιμήσει την μνήμη του ηγέτη της κουβανέζικης επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο. Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας υπέστη… άγριο τρολάρισμα στα social media επειδή αποχαιρέτησε τον Κάστρο και παρά τα ανοιχτά μέτωπα που καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την εβδομάδα η κυβέρνησή του, απόψε το βράδυ θα μεταβεί στην Κούβα και θα γυρίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο πρωθυπουργός θα δώσει το «παρών» στην συγκέντρωση πολλών ηγετών από κάθε μεριά του κόσμου για τον «λίδερ μαξίμο» στην πλατεία της επανάστασης, η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε δημόσια λαϊκή συγκέντρωση. Παρόλα αυτά, επειδή το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά «σφιχτό», ο Αλέξης Τσίπρας δε θα μείνει στην Αβάνα ως την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, αφού αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου.
Σημειωτέον ότι παρά το μακρύ ταξίδι του, ο πρωθυπουργός τηρεί από το πρωί κανονικά το πρόγραμμά του: η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε κανονικά, ενώ στην πρωθυπουργική ατζέντα για σήμερα παραμένει σε κεντρική θέση το ραντεβού που θα έχει στις 5 το απόγευμα με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

    Ο μεγαλύτερος …γα@@@@ας απεβίωσε και ο μεγαλύτερος ψεύτης στη κηδεία του »παρλάρει» τις γνωστές σε όλο τον κόσμο πολιτικές απατεωνιές και …αμερικανικά πρακτορικλίκια….

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ….ΔΙΑΠΛΟΚΗ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ …ΣΥΡΙΖΑ?

    Με τέτοιες δηλώσεις, πιστεύω και αντιλήψεις, ποιος μπορεί να γίνει πιστευτός και αποδεκτός ότι…δεν είναι ‘’ψυχάκιας’’?
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !
    Τσίπρας: Μόνο πολιτικοί απατεώνες ή οικονομικοί δολοφόνοι υποστηρίζουν το μνημόνιο
    H κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μνημονιακή και σκοπό έχει να επιβάλει τους όρους που θέτουν οι δανειστές μας.
    «Μονόδρομο προς την κόλαση» χαρακτήρισε το μνημόνιο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να λέει ότι πέτυχε αυτή η συνταγή, σε δηλώσεις που έκανε στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
    «Δε υπάρχει νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα παρά μονάχα κάποιοι πολιτικοί απατεώνες ή οικονομικοί δολοφόνοι, ενδεχομένως, κάποιοι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα -εννοώ- που να λέει ότι δεν απέτυχε αυτή η συνταγή», είπε ο κ. Τσίπρας.
    Επίσης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μνημονιακή και σκοπό έχει να επιβάλλει τους όρους που θέτουν οι δανειστές μας, ενώ σημείωσε ότι ένας από τους στόχους μακροημέρευσης αυτής της κυβέρνησης είναι οι διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι τον ελληνικό λαό δεν τον αφορούν όλα αυτά.
    Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την κρίση. «Αν υπήρχε μία αριστερή κυβέρνηση, στο δίλημμα: μισθοί ή υποχρεώσεις στους δανειστές, θα επέλεγε την καταβολή των μισθών», είπε χαρακτηριστικά.
    ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που…ακούνε τα ανθρωποβόρα φορολογικά κακουργήματα εις βάρος του συνταξιούχου, του αδύναμου, του νέου και δεν επαναστατούν?
    Τι περιμένουν άραγε? Βελτίωση και σωτηρία από ανθρώπους πράκτορες της διαπλοκής, της άγνοιας και τελικά της αποτυχίας?
    Υπάρχει ένα ..έργο για το οποίο να δικαιολογήσουν την ψήφο τους?
    Τα αεροδρόμια?
    Ο Αστέρας Βουλιαγμένης?
    Οι κοινωνικές..παροχές?
    Οι μειώσεις των συντάξεων των συνταξιούχων?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.