ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Στις 30 Νοεμβρίου η δίκη Κορκονέα

Για τις 30 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η πολιτική αγωγή υπέβαλε αίτημα αναβολής της δίκης καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να είναι παρόντες καθοριστικοί μάρτυρες αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής και διέκοψε την συνεδρίαση για 30 Νοεμβρίου.

Πρωτόδικα από το Μεικτό Ορκωτό της Αμφισσας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη καθώς είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και από τότε είναι στις φυλακές Δομοκού.

Ο συγκατηγορούμενος του Βασίλης Σαραλιώτης αρχικά είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη, ωστόσο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους το 2012.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες το Εφετείο της Λαμίας είχε μετατραπεί σε φρούριο καθώς βρίσκονταν σε ανάπτυξη τα πρωτοφανή μέτρα από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Παράλληλα, κάτω από πρωτοφανή μέτρα έγινε και η μεταγωγή του κρατουμένου Επαμεινώνδα Κορκονέα από τις φυλακές Δομοκού στη Λαμία.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας στα έντονα μέτρα τόσο στο Εφετείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα για όσο δηλαδή διάστημα εξελίσσεται η δίκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.