ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο 7 από τους 11 κατηγορούμενους για τα εξοπλιστικά

Το εδώλιο σε επτά εκ των αρχικώς έντεκα κατηγορουμένων στην υπόθεση με τις μίζες από την προμήθεια των αυτοκινουμένων πυροβόλων PzH της εταιρείας Krauss-Maffei Wegmann (KMW), δείχνει ο εισαγγελέας Εφετών κ. Παντελής Στραγάλης.
exoplistika

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός εκτιμά στην πρότασή του ότι δεν πρέπει να παραπεμφθούν η σύζυγος και ο γιος του Αντώνη Κάντα, πάλαι ποτέ αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς δεν προκύπτουν σχετικές ενδείξεις, ενώ στο απυρόβλητο μένουν ο Γερμανός Όλαφ Εσλερ, πρώην αντιπρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας Krauss-Maffei Wegmann, και ο ελληνοελβετός τραπεζίτης Φάνης Λυγινός, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διεθνή εντάλματα σύλληψης. Αμφότεροι δεν εμφανίστηκαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθούν _ του ανακριτή Διαφθοράς κ. Νικόλαου Τσιρώνη και του κ. Χριστόφορου Μάρκου.

Μεταξύ αυτών που παραπέμπονται είναι ο Αντώνης Κάντας, ο Σπύρος Μεταξάς, δικηγόρος, και ο γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος από τον Απρίλιο του 2015.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.