ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με Καμμένο

Στο υπουργείο Άμυνας ο Μητσοτάκης

Για ζητήματα που αφορούν στην άμυνα και την ασφάλεια της χώρας ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφτηκε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, συνοδευόμενος από τον νέο τομεάρχη Αδωνι Γεωργιάδη και τον εκπρόσωπο Τύπου Βασίλη Κικίλια.
mitsotakis-amyna3

Ο πρόεδρος της Ν.Δ, τον οποίο υποδέχτηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε:

«Επισκέφθηκα σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να ενημερωθώ από την στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία, για ζητήματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω, στο πρόσωπο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για την πατρίδα μας.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης μάλιστα ο αγώνας αυτός γίνεται κάτω από δύσκολες, πολλές φορές, αντίξοες συνθήκες.

Είναι, όμως, βέβαιο ότι η εκπαίδευση, η ικανότητα, το φρόνημα και το ηθικό τους μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων της χώρας.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής αξιοπρέπειας και ενισχύουν το διεθνή ρόλο της χώρας μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι τιμούμε το έργο τους, είμαστε περήφανοι για αυτούς και θα σταθούμε δίπλα στα προβλήματά τους, με όλες μας τις δυνάμεις».

 

«Ολοκληρώθηκε η απόρρητη ενημέρωση του @kmitsotakis από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία. Συνόδευσα ως αρμόδιος Τομεάρχης» έγραψε στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.