ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο φάκελός του για περαιτέρω έρευνα

Στον εισαγγελέα ο κοσμηματοπώλης που σχετίζεται με την υπόθεση της μαφίας των Ρομά

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρέθηκε ένας ακόμα ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου το όνομα του οποίου δεν είχε περιληφθεί στην αρχική δικογραφία για την υπόθεση με τους Ρομά. 
euelpidon_eisaggelia protodikwn

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε πριν από λίγο στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αλλά όπως είπε και ο δικηγόρος του Άγγελος Πάρσαλης ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη μόνο για ένα όπλο του πατέρα του (πλημμέλημα ), το οποίο κατείχε από το έτος 1970.

Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών. Έστειλε
όλο το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της διαφθοράς Ρέα Καστιβέλη και Δημήτρη Φούκα, που ούτως ή άλλως χειρίζονται την υπόθεση, προκειμένου εκείνοι αποτιμώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού να αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του ενδείξεις για άλλες – και για ποιες – αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία που περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών στον κοσμηματοπώλη φέρεται να κατέληγε ένα μέρος από τα ρολόγια και τα κοσμήματα που έπεφταν στα χέρια του Αγγλούπα από τη συμμορία των Ρομά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.