ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυστηροποιούνται οι ποινές σχετιζόμενες με την τέλεση αξιόποινων πράξεων στα γήπεδα

Τα μέτρα Βασιλειάδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών.
vasileiadis

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Δεν θα ανεχτούμε τα μαφιόζικα χτυπήματα»,ανέφερε μετά τη σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος εξήγγειλε την αυστηροποίσηση του πλαισίου για την προστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, ανατίθενται στην αντιτρομοκρατική οι έρευνες για την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες στο ποδόσφαιρο.

Ενεργοποιούνται οι σχετικές διατάξεις για την απαγόρευση μετάδοσης εκπομπών από ΜΜΕ, που προτρέπ9ουν σε βίαιες ενέργειες. Προς αυτή την κατεύθυνσης ο κ. Βασιειάδης ανέφερε ότι θα υπάρχουν συναντήσεις από αύριο με δημοσιογραφικές ενώσεις.

Αυστηροποιούνται οι ποινές σχετιζόμενες με την τέλεση αξιόποινων πράξεων στα γήπεδα

Τέλος, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης , όπως είπε ο υφυπουργούς, η πολιτεία θα ζητήσει την έξοδο των ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έως ότου συμμορφωθούν

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.