ΕΛΛΑΔΑ

Στις 6 Νοεμβρίου στο «Υγεία»

Ταυτοποιήθηκε από εισαγγελείς(!) η σωρός του Βγενόπουλου

Μια πρωτοφανή εξέλιξη προκάλεσαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα στα social media, που υποστήριζαν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει πεθάνει και ότι η σωρός στους νεκροθαλάμους του Υγεία ανήκε σε άλλον. 
vgenopoulos

Οπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του εκλιπόντος, την προπερασμένη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, πριν γίνει η κηδεία, με εντολή της Εισαγγελίας δύο εισαγγελείς μετέβησαν στο Υγεία για αυτοψία, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο νεκρός είναι πράγματι ο γνωστός επιχειρηματίας.

Οι δύο εισαγγελείς μπήκαν στους νεκροθαλάμους, εξέτασαν τη σωρό και απεφάνθησαν καταφατικά.

Βρέθηκαν βέβαια σε αμηχανία μπροστά σε οικείους, συνεργάτες του εκλιπόντος και γιατρούς του νοσηλευτηρίου, αλλά επικαλέσθηκαν την εισαγγελική εντολή και το «καθήκον».

Οι οικείοι του εκλιπόντος επιχειρηματία έδωσαν τη συγκατάθεση τους για την πρωτοφανή «αυτοψία-ταυτοποίηση νεκρού», προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εμπλοκές που δεν θα επέτρεπαν να κηδευτεί ο νεκρός.

Πηγή: sofokleousin.gr

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ηταν άραγε η εντολή από την κα. Θάνου;
  Απλώς ρωτάω , αν εχω το δικαίωμα !

  • freeman 22:19 13/11/2016

   Όλο … αυτοψίες για το ΑΝ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ . . . είναι οι Κλουζώ Καρπούζηδες . . . μόνο στο Δημοσιονομικό-Ανταγωνιστικό Πτώμα που παρέδωσε ο ΡαφήνιοςΛιποτάκτης Ολετήρας το 2009 , ΚΑΜΙΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΕΝΗ – ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ Θέμιδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ζητήσει ΑΥΤΟΨΙΑ !!!!
   ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.