ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Θύμα βιασμού ο 17χρονος που είχε απαχθεί στην Αρτέμιδα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση αρπαγής 17χρονου Πακιστανού, που έγινε στις 13 Οκτωβρίου 2016, στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 17, 24 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού, της ληστείας, της εκβίασης και της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Παράλληλα, ο 30χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 13 Οκτωβρίου 2016, οι δράστες απήγαγαν τον 17χρονο από την περιοχή της Αρτέμιδας και απαιτούσαν από τους οικείους του την καταβολή, αρχικά, του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια μείωσαν σε 6.000 ευρώ, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν.

Στις 19 Οκτωβρίου 2016 και έπειτα από καταβολή 5.000 ευρώ από τον πατέρα του θύματος, σε τράπεζα του Πακιστάν, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον 17χρονο στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, κατά τη διάρκεια της κράτησης, κακοποίησαν σεξουαλικά το θύμα.

Ύστερα από ανάλυση των στοιχείων και εκτεταμένη έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στην Αρτέμιδα, καθώς επίσης και τους δύο χώρους κράτησης, σε Μαρκόπουλο και Βραυρώνα και να τους συλλάβουν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.