ΕΛΛΑΔΑ

Στο Μέγαρο Μουσικής

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου τα Growth Awards από Eurobank και Grant Thornton

growth

Η Eurobank και η Grant Thornton, με αφετηρία το κοινό όραμα για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, βραβεύουν την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Φίλων της Μουσικής) ελληνικές επιχειρήσεις που παρά τις αντίξοες συνθήκες, συνεχίζουν να δημιουργούν, να καινοτομούν, να αναλαμβάνουν κινδύνους και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, να διαφοροποιούνται και να ξεχωρίζουν στο ελληνικό και διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Στην εκδήλωση, που θα ανοίξει με καλωσόρισμα - χαιρετισμό ο Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Ergasias, θα παρευρεθούν και θα χαιρετήσουν ο Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Την κλαδική έρευνα της Grant Thornton "Ελληνική επιχειρηματικότητα: Οικοδομώντας την ανάπτυξη" θα παρουσιάσουν οι Μανόλης Μιχαλιός, Partner, Grant Thornton και Νίκος Ιωάννου, Partner, Grant Thornton.

Κεντρικός ομιλιτής με θέμα: “Leading Growth in an Uncertain World” θα είναι ο Bob Rosen, Global CEO Advisor & Leadership Expert, Best-selling Author, Organizational Psychologist.

Επίσης, θα υπάρξουν ομιλίες από τον Νικόλαο Καραμούζη, Πρόεδρο Δ.Σ. της Eurobank Ergasias και τον Βασίλειο Καζά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Grant Thornton. Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία Growth Awards.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.