LIFESTYLE

Πόσο θα κοστίζει

Tο γυμναστήριο που θα ιδρώνουν oι άγγελοι της Victoria Secret

Έχετε περιέργεια που γυμνάζονται οι άγγελοι της Victoria Secret, οι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν ούτε ένα ψεγάδι πάνω τους; Σας έχουμε την απάντηση. Το prive πολυτελές γυμναστήριο πυγμαχίας BXR στο Λονδίνο περιμένει να υποδεχθεί τα καλλίγραμμα μοντέλα τον Ιανουάριο του 2017, οπότε και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Μεταξύ των celebrities που θα χύνουν ιδρώτα στο γυμναστήριο είναι τα μοντέλα που συνεργάζονται με την γνωστή εταιρεία εσωρούχων  Sara Sampaio and Maryna Linchuk, καθώς και ο DJ-παραγωγός Mark Ronson.

Η συνδρομή όπως είναι φυσικό θα είναι «τσιμπημένη» και θα ξεκινά από 1.500 λίρες τον χρόνο, δηλαδή 1.765 ευρώ. Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών, ενώ κάποιος για να εγγραφεί θα πρέπει να δεχθεί απαραιτήτως πρόσκληση από μέλος του γυμναστηρίου.

Το γυμναστήριο θα στεγάζεται σε δύο ορόφους, 1.114 τ.μ. σε κτίριο στον δρόμο Marylebone' s Chiltern. Τα μέλη θα μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους μέσω μιας εφαρμογής για κινητό και δεδομένων από κάμερες. Τον Φεβρουάριο το γυμναστήριο θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για μη μέλη που θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα μποξ.

Μεταξύ άλλων θα προσφέρονται, κατόπιν παραγγελίας, ειδικά μενού για ισορροπημένη διατροφή.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό γυμναστήριο:

gym2

gym3

gym4

gym5

gym6

Πηγή: umoney.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.