ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δέσμευση στη διαφορετικότητα και στην πρόοδο

Το μήνυμα του αφεντικού της Apple στους υπαλλήλους μετά την εκλογή Τραμπ

Το μήνυμα της δέσμευσης της Apple στη διαφορετικότητα και στην πρόοδο σε όλο τον κόσμο, έδωσε ο Τιμ Κουκ στους εργαζομένους της εταιρείας μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ.
tim-cook

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους υπαλλήλους της Apple των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BuzzFeed News.

Όπως και ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον και άλλοι που μίλησαν για τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Κουκ είπε ότι «ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε είναι να προχωρήσουμε μαζί».

Διαβάστε το πλήρες σημείωμα παρακάτω:

Ομάδα,

Έχω ακούσει πολλούς από εσάς σήμερα να σχολιάζουν τις προεδρικές εκλογές. Σε ένα πολιτικό διαγωνισμό όπου οι υποψήφιοι ήταν τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους και οι δύο έλαβαν σχεδόν τον ίδιο αριθμό ψήφων, είναι αναπόφευκτο ότι το αποτέλεσμα αφήνει πολλούς από εσάς με έντονα συναισθήματα.

Έχουμε μια πολύ διαφορετική ομάδα εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών του καθενός από τους υποψηφίους. Ανεξάρτητα από τον ποιο υποψήφιο υποστήριζε ξεχωριστά ο καθένας από εμάς, ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε είναι να προχωρήσουμε μαζί. Θυμάμαι κάτι που είπε πριν από 50 χρόνια ο Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: «Αν δεν μπορεί να πετάξεις, τότε τρέχα. Εάν δεν μπορείς να τρέξεις, τότε περπάτα. Εάν δεν μπορείς να περπατήσεις, τότε μπουσούλα, αλλά ό, τι και να κάνεις θα πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι προς τα εμπρός». Αυτή η συμβουλή είναι διαχρονική και μια υπενθύμιση ότι κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώσουμε τον κόσμο πηγαίνοντας πάντα προς τα εμπρός.

Ενώ υπάρχουν αβεβαιότητες μπροστά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το βόρειο αστέρι της Apple δεν έχει αλλάξει. Τα προϊόντα μας συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και παρέχουν τα εργαλεία στους πελάτες μας να κάνουν σπουδαία πράγματα για να βελτιώσουν τη ζωή τους και τον κόσμο γενικότερα. Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε όλους και γιορτάζουμε την ποικιλομορφία της ομάδας μας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το πως είναι, από πού προέρχονται, πώς αγαπούν.

Πάντα έβλεπα την Apple ως μια μεγάλη οικογένεια και θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να έχετε ουσιαστικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Ας προχωρήσουμε μαζί!

Τιμ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.