ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το πιο ανθεκτικό και ελαφρύ iphone κοστίζει 17.000 δολάρια

Η Ελβετική εταιρία πολυτελών προϊόντων Golden Dreams, έβγαλε πρόσφατα στην αγορά το νέο iPhone 7 Carbon Concept Edition.
iphone1

Πρόκειται, φυσικά, για μία παραλλαγή του δημοφιλούς smartphone της Apple, στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί μία χειροποίητη θήκη από ίνες άνθρακα, που το κάνει ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό. Η εταιρία, ωστόσο, διαθέτει στην αγορά 77 μόλις κινητά, καθένα από τα οποία κοστίζει $17.000.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι το iPhone 7 Carbon Concept Edition, είναι το πρώτο smartphone  στον κόσμο με θήκη από άνθρακα. Ο CEO της Golden Dreams, Alexandre Masson, αναφέρει ότι πολλοί πελάτες του ζητούσαν έναν τρόπο, για να γίνουν τα smartphone πιο ελαφρά και ανθεκτικά, ώστε να αντεπεξέρχονται στον τρόπο ζωής τους. Ο Masson, εμπνεύστηκε τη χρήση του άνθρακα από κάποια ρολόγια χεριού, που χρησιμοποιούσαν την ίδια μέθοδο. Χρειάστηκαν 2 χρόνια έρευνας, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον τρόπο, που θα ενσωματώσουν τον άνθρακα στο smartphone, αλλά, όπως υποστηρίζει, τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Perierga.gr-Το πιο ανθεκτικό και ελαφρύ iPhone7 κοστίζει $17.000

Το iPhone 7 Carbon Concept Edition είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα της Formula 1 κι όπως υποστηρίζει ο Masson είναι αδύνατο να σπάσει.

Το εντυπωσιακό αυτό σχέδιο από άνθρακα είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone 7 και 7 plus. Η εξωφρενικά υψηλή τιμή του, βέβαια, συνοδεύεται από ένα πακέτο VIP service και 2 χρόνια εγγύησης.

Perierga.gr-Το πιο ανθεκτικό και ελαφρύ iPhone7 κοστίζει $17.000

Πηγή: perierga.gr

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Φοβερό κινητό, αλλά που να τα βρούμε τόσα λεφτά ρε παιδιά; Μόνο αν πιάσω κανένα καλο σκρατς ή τζόκερ έχω ελπίδες να το κάνω δικό μου. Έως τότε θα αποτελεί ανεκπλήρωτο όνειρο θερινής νυχτός.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.