ΚΟΣΜΟΣ

Αλλαξε ημερομηνία

Το θρίλερ συνεχίζεται: Το μίνι Eurogroup για την Ελλάδα θα γίνει

Επιτείνεται η σύγχιση για την διεξαγωγή ή μη του μίνι Eurogroup για την Ελλάδα την Παρασκευή: Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ΜNI επιμένει ότι η σύσκεψη για το ελληνικό χρέος θα διεξαχθεί, απλώς άλλαξε η ημερομηνία για να αποπροσανατολιστούν τα ΜΜΕ.
eurogroup

Παρά τη διάψευση του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, το MNI υποστηρίζει: «Τα μέλη του "Washington Group" θα έχουν διαβουλεύσεις για το ελληνικό χρέος και την απομείωσή του προ του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας είχε δηλώσει ότι: «Τέτοια σύνοδος δεν έχει αναγγελθεί και δεν θα γίνει» προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνει έκτακτη συνάντηση για την Ελλάδα»
Η σύνοδος του Βερολίνου επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung».

«Δεν υπάρχει λόγος για συνάντηση αντιμετώπισης κρίσης γιατί δεν υπάρχει κρίση αυτή τη στιγμή» δήλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών προσθέτοντας ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η διαδικασία της αξιολόγησης που τρέχει και ότι δεν υπήρχε επισήμως ανακοινωμένη τέτοια σύνοδος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.