ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Συνέντευξη

Τόσκας: Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ η εξάρθρωση του κυκλώματος Ρομά

Ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας εξήρε την ελληνική αστυνομία για την πρόσφατη επιτυχία της σε ότι αφορά το κύκλωμα που εξάρθρωσε την μεγαλύτερη επιχείρηση έως τώρα της ελληνικής αστυνομίας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, o αναπληρωτής υπουργός σημείωσε οτι στην επιχείρηση πήραν μέρος 1000 αστυνομικοί, σημειώνοντας ότι δεν διέρρευσε η παραμικρή πληροφορία. «Η αστυνομία δούλεψε συστηματικά με βήματα οργανωμένα και απαλλάξαμε τον κόσμο απο την οργή που έχει για το έγκλημα».

Ο κ. Τόσκας εξήγησε τους λόγους γιατί πέτυχε η συγκεκριμένη επιχείρηση: «Δουλέψαμε» είπε, «με χαμηλά στελέχη, δίνοντάς τους πρωτοβουλία και αφήσαμε να το χειριστούν οι ιδιοι στην περιφέρεια και οχι εμεις εδω στο κέντρο. Απο τον πιο "μικρό" αστυνομικό στην επαρχία μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια στελεχών τους οποίους επιβραβεύουμε και τους λέμε μπράβο. Οι κατευθύνσεις που δίνονται στην αντιμετώπιση του εγκλήματος είναι: Ναρκωτικά, και απάτες».

Σε οτι αφορά την παραβατικότητα στα Εξάρχεια ο κ. Τόσκας σημείωσε οτι δεν αισθάνεται ικανοποιημένος που συνεχίζονται οι προκλήσεις απο τους λεγόμενους μπαχαλάκηδες, και δεν πρόκειται να τα αφήσουμε έτσι το θέμα. «Δεν με ενδιαφέρουν αν στα Εξαρχεια συγκεντρώνονται άνθρωποι που εκφράζουν τις πολιτικές τους ιδέες, αλλά με ενδιαφέρει αυτό να γίνεται χωρίς βία».

Αναφορικά με την επιστολή Γιωτόπουλου και την δράση ακόμη οκτώ τρομοκρατών που παραμένουν σύμφωνα με τον κ. Γιωτόπουλο ασύλληπτοι, ο κ. Τόσκας ειπε οτι το θέμα ερευνάται και μέχρι στιγμής δεν έχει να πει τίποτε παραπάνω.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.