MEDIA

'Εγινε δεκτή από τον Παππά

Τηλεοπτικές άδειες: Τροπολογία «δίνει» την τιμή εκκίνησης στο ΕΣΡ

Απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με βάση την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππα, την οποία έκανε δεκτή ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Με αφορμή την αποδοχή της εν λόγω τροπολογίας, ο αρμόδιος υπουργός κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναγνωρίσουν ως ακόμη ένα βήμα για τη σύνεση, τη σύνθεση και τη συναίνεση, αυτήν την κίνηση εκ μέρους της κυβέρνησης.

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, όταν διεξαγόταν η συζήτηση για τον νόμο 4339 και ζητήθηκε και η γνώμη των εναπομεινάντων μελών του ΕΣΡ, για πολλές από τις ρυθμίσεις του, η τοποθέτησή τους - διά επιστολής τους στην αρμόδια επιτροπή - ήταν πως δεν μπορούν να αποφανθούν για τον εξοπλισμό των τηλεοπτικών σταθμών, τις κτιριακές υποδομές, για τον τύπο των εγγυητικών επιστολών, ακόμη και για τη βιωσιμότητά τους.

«Άρα χαιρετίζω, την πορεία της συζήτησης - εκτός από μία δύο παρεκτροπές - και νομίζω ότι μπορούμε να την ολοκληρώσουμε σήμερα και να πάμε, καλή τη πίστη, στην επόμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το αναγκαίο βήμα», κατέληξε στην παρέμβασή του ο κ. Παππάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.