ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία στη Θράκη

Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία ξένη Αρχή να παίζει παιχνίδια σε βάρος των πολιτών μας

tsipras

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και σε καμία ξένη αρχή να παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών μας» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, από τη Φιλλύρα της Ροδόπης, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση θα αγωνιστεί «για να μην επιστρέψουμε σε λογικές που διχάζουν».
«Είμαστε όλοι Έλληνες πολίτες με ίδια δικαιώματα, ίσοι απέναντι στο νόμο, ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας» επισήμανε ο Πρωθυπουργός, στηλιτεύοντας τη συμπεριφορά όσων «χαίρονται να μιλούν με κηρύγματα μίσους, να χωρίζουν τους πολίτες σε μειονότητες και πλειονότητες και να μιλούν για τις διαφορές ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, σε ξένους και γηγενείς».
Υπογράμμισε παράλληλα ότι οι πολίτες της Θράκης πρέπει να είναι ασφαλείς και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους πολίτες των υπόλοιπων περιοχών.
Σημειώνεται ότι η Φιλλύρα Ροδόπης, είναι έδρα του Δήμου Αρριανών, που αριθμεί 57 χωριά, κυρίως ορεινά, με μουσουλμανικό πληθυσμό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. NB. 13:41 25/11/2016

  Αλ. Τσίπρας: Ελεεινοί και τρισάθλιοι όσοι θέλουν νέες περικοπές
  19/12/2011
  ============================================
  Νέα ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «εγχώρια τρόικα των τριών κομμάτων της μνημονιακής συνεργασίας».

  Μετά την επίσκεψή του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκηςκαι το «ΚΕΘΕΑ
  – Ιθάκη», ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση συγκροτήθηκε για να υλοποιήσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου, οι οποίες είναι «ήδη στον αέρα.

  Το PSI, το κούρεμα του χρέους, αν κλείσει στις απαιτήσεις των δανειστών, των τραπεζιτών στο 8%, θα είναι δώρο άδωρον, ενώ η μετατροπή του δικαίου του χρέους στο αγγλοσαξωνικό δίκαιο, θα είναι μια μεγάλη καταστροφή, θα είναι έγκλημα για όσους το αποδεχθούν».
  Επίσης, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θέλει να πάρει κι άλλα μέτρα εις βάρος των αδυνάτων και των συνταξιούχων, υποστηρίζοντας ότι είναι «ελεεινοί και τρισάθλιοι όσοι σκέφτονται να μειώσουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις».

  Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ανοχή των Ελλήνων και δεν θα μπορέσει να αποφύγει τις εκλογές, ούτε την εκλογική συντριβή «είτε αυτό γίνει με το τρικ του ανασχηματισμού, είτε με το τρικ της σύντομης προεκλογικής περιόδου».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.