ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Τζιτζικώστα

Τσίπρας: «Μπορούμε να λύνουμε από κοινού τα προβλήματα της καθημερινότητας»

«Μπορούμε να λύνουμε από κοινού τα προβλήματα της καθημερινότητας», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνάντηση όπου τίθενται τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας., είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνάντηση όπου τίθενται τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε ανάρτηση του στο Twitter αναφορικά με την συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα τον οποίο υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου λίγα λεπτά μετά τις 17:00, ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Υποδέχτηκα τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απ. Τζιτζικώστα. Μπορούμε να λύνουμε από κοινού τα προβλήματα της καθημερινότητας».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι ήθελε να τον ενημερώσει για τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, θέματα οικονομίας, θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο περιφερειάρχης είπε ότι η καθημερινότητα των πολιτών μπορεί να βελτιωθεί, όμως χρειάζεται γι' αυτό και τη βοήθεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον περιφερειάρχη, εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτοβουλία του κ. Τζιτζικώστα να συναντηθούν, και να συνεργαστούν, γιατί, όπως σημείωσε, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε και να λύνουμε πράγματα τα οποία μπορούμε από κοινού να επιλύουμε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνάντηση συμμετέχουν και ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς επίσης και συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.