ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Φίλης δεν έπρεπε να έχει ανοίξει το θέμα»

Τσιρώνης: Δεν είναι η ώρα για να ανοίξει η συζήτηση των σχέσεων κράτους-Εκκλησίας

«Δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να ανοίξει σήμερα η συζήτηση για τις σχέσεις εκκλησίας-κράτους» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στη Μαριάννα Πυργιώτη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.
giannis-tsironis-528x330

Πρόσθεσε πως ο απομακρυνθείς υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης έδωσε μια μάχη στο υπουργείο Παιδείας αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν χρειάζονταν να ανοίξει το θέμα των σχέσεων με την εκκλησία. «Κρίνεις που ανοίγεις μέτωπο και που κλείνεις. Όταν έχεις μια κρίσιμη κατάσταση πρέπει να ασχοληθείς μάξιμουμ με τρία ζητήματα. Πρέπει λοιπόν να κρίνεις ποια από τα πρώτα τρία θα λύσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.
Εκτίμησε πως το νέο κυβερνητικό σχήμα θα πάει πάρα πολύ καλά και σημείωσε πως όσοι υπουργοί φύγανε δεν σημαίνει πως δεν ήταν άριστοι ή πολύ καλοί. «Ο προπονητής μπορεί να βγάλει το Μέσι από τον αγώνα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Μέσι μπορεί να μην είναι άριστος παίκτης» ανέφερε.
Υπερασπίστηκε παράλληλα τη μεγαλύτερη συμμετοχή προσώπων από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κυβέρνηση λέγοντας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν δεξιό εταίρο ο οποίος βάζει πλάτη σε θέματα πολύ δύσκολα. Βρέθηκαν τα κατάλληλα πρόσωπα στους ΑΝΕΛ και τους εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός.
Τέλος σημείωσε πως ο ίδιος θα προτιμούσε να είχε μείνει στο υπουργείο που ήταν «γιατί –όπως είπε- νιώθεις ότι αποδίδεις καλύτερα όταν είσαι σε μια θέση που την έχεις μάθει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.