ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οχι για την κυβέρνηση

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ είναι επικίνδυνη για την χώρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος εξαπολύοντας σκληρή κριτικής στην ΝΔ. Όπως σημείωσε: "Η ελληνική κυβέρνηση τοποθετείται πάντα σε επιβεβαιωμένα γεγονότα. Ειδικά στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, η δέουσα στάση προϋπέθετε την επιβεβαίωση της είδησης και φυσικά την επίσημη μετάφραση.
tzanakopoulos_

"Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε μετά το πέρας της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε την πάγια και σαφή θέση της χώρας στο ζήτημα της Συνθήκης της Λωζάννης. Θέση η οποία έχει επαναληφθεί σε όλους τους τόνους τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από τον Υπουργό Εξωτερικών", συμπλήρωσε.

"Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται ούτε για παιχνίδια, ούτε για διαγωνισμό ατάκας. Χρειάζεται σύνεση και σοβαρότητα, αρετές τις οποίες στερείται η ΝΔ και ο εκπρόσωπος της. Αν κάποιος χρειάζεται να σοβαρευτεί αυτή είναι η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ που τοποθετήθηκε δια του εκπροσώπου του στο ίδιο κλίμα", όπως τόνισε επίσης ενώ κατέληξε τέλος λέγοντας πως "η ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη χώρα, όχι για την κυβέρνηση".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πρώτ´ απ ´ όλα χρειάζεται να σοβαρευτεί η ιδια η κυβέρνησης .
    Η αλλαγή της κας. Γεροβασίλη με τον κο.»Γεροβασίλη » ξέρετε…. Δεν δούλεψε !
    Φελλοί και Ψεύτες αμφότεροι !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.