ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από τον ανασχηματισμό και τα κανάλια

"Περιμένω οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξεις άμεσα. Γιατί αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να φύγουμε από τα λόγια και να πάμε στις πράξεις. Τα θέματα που έθεσα είναι συγκεκριμένα και σημαντικά για την περιοχή μας και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών", συμπλήρωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM, ο κ. Τζιτζικώστας.
tzitzikostas

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, υποστήριξε πως "έχουμε σοβαρότερα προβλήματα στη χώρα από τον ανασχηματισμό και τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών" και παρατήρησε: "δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα ασχολούμαστε με την περιβόητη υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, μιας 'πίτας' που δεν υπερβαίνει τα 200 εκατ. ευρώ, την ώρα που σήμερα οι Έλληνες -τουλάχιστον οι μισοί- δεν έχουν φοροδοτική ικανότητα, η οικονομία καταρρέει, τα λουκέτα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, επιχειρήσεις μεταναστεύουν, άνθρωποι που ψάχνουν άλλες χώρες για να δημιουργήσουν! Κι εμείς ασχολούμαστε με το ΕΣΡ και πώς θα λειτουργήσουν τα κανάλια!".
Παραδέχτηκε, πάντως, πως στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα "πρέπει να βρεθεί μια αρχή και ένα τέλος και να μπει μια τάξη".

Ο κ.Τζιτζικώστας εξέφρασε το φόβο πως εάν "δεν υπάρξει αναστροφή της οικονομικής πορείας στη χώρα μας θα επανέλθει επιτακτικά ξανά το ερώτημα του Grexit. Δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο ακόμη. Το αντίθετο. Με τις πολιτικές που εφαρμόζονται πολύ φοβάμαι ότι σύντομα ως χώρα και λαός θα ξαναβρεθούμε ενώπιον αυτού του προβλήματος".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.