ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε φωτογραφίες

Βρετανία: Μεγάλες καταστροφές από τον τυφώνα Angus

O τυφώνας Angus «επελαύνει» στη Βρετανία, με ανέμους που πνέουν πάνω από 97 μίλια/ώρα, ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες.

Τα βίντεο που έχουν ανεβάσει οι χρήστες των social media αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής. Σοβαρές πλημμύρες από τις καταρρακτώδεις βροχές έχουν σημειωθεί στο Ντέβον, το Ντόβερ και το Δυτικό Σάσεξ,  στο «σκοτάδι» έχουν μείνει δύο χιλιάδες νοικοκυριά στις περιοχές που χτύπησε ο τυφώνα ενώ εξαιτίας της των θυελλωδών ανέμων, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να σβήσουν τις φωτιές.

Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας έχει ολισθήσει στους -9 βαθμούς Κελσίου. Πολλές περιοχές βρίσκονται στο έλεος του κυκλώνα. Η αστυνομία του Ντέβον δήλωσε ότι πολλά σπίτια έχουν πλημμυρίσει, ενώ πυρκαγιές έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Πλοίο που ταξίδευε από το Καλαί στο Ντόβερ σήμερα το πρωί  βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας με τους επιβάτες να παραμένουν επί ώρες εγκλωβισμένοι. Η επιχείρηση εκκένωσης του πλοίου στέφθηκε με επιτυχία και οι 23 επιβαίνοντες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το πορθμείο του Ντόβερ θα παραμείνει κλειστό εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.