ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοφάριση στο 95'

Ξέρανε τη Βοσνία ο Τζαβέλλας

Ξέρανε τη Βοσνία ο Τζαβέλλας

Με γκολ του Τζαβέλλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Εθνική ομάδα πήρε χρυσό βαθμό κόντρα στη Βοσνία (1-1) που τη διατηρεί στη δεύτερη θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο "Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο μέρος και δίκαια έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Πιάνιτς σκόραρε (με την ακούσια βοήθεια του Καρνέζη) στο 32'.

Ομως η Εθνική, που αγωνίστηκε υπό το βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Παππά και του Γιώργου Βασιλειάδη, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη.

Μπορεί να κινδύνευσε δύο φορές με το 0-2, μπορεί να είδε τον Παπαδόπουλο να φεύγει με κόκκινη κάρτα (μαζί με τον Τζέκο στο 80'), δεν το έβαλε όμως κάτω και δικαιώθηκε στο 95' με το γκολ (έξοχο) του Τζαβέλλα.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης (60' Γιαννιώτας), Σταφυλίδης, Μάνταλος (87' Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70' Σούνιτς), Ζουκάνοβιτς, Βράνιες, Κολάσινατς, Χαΐροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Λούλιτς, Τζάτζαλο, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς (84' Τζούριτς), Τζέκο

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.