ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ξυδάκης: οι πρόωρες εκλογές δεν συμφέρουν κανέναν

Τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών κουβεντιάζονται απ’ αυτούς που «τους βολεύει στην πολιτική ατζέντα και τη ρητορική τους», τόνισε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πρόσθεσε πως οι πρόωρες εκλογές δεν συμφέρουν κανέναν, «ούτε τους δανειστές σε μια περίοδο που στην Ευρώπη υπάρχουν ανοιχτά πάρα πολλά, τεράστια μέτωπα».

«Αυτό που είναι επιτακτικό είναι να δούμε πώς φανταζόμαστε τη ζωή και την κοινωνία και την οικονομία πέρα από την πολιτική των μνημονίων», είπε ο κ. Ξυδάκης τονίζοντας ότι πρέπει να δούμε πώς θα αναταχθεί η κοινωνία, πώς θα ξαναβρεί την αισιοδοξία και τις υλικές προϋποθέσεις για να αναπαράγει τη ζωή της κανονικά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά που μας αφήνουν περιθώρια ελπίδας, το πλεόνασμα που θα διατεθεί για την ανακούφιση των πολιτών και ότι υπάρχει προγραμματισμένη πρόβλεψη για να μπει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Αναφερόμενος στη στάση της Τουρκίας σημείωσε ότι ο κοινωνικός μετασχηματισμός που συντελείται στη γειτονική χώρα είναι προς μια αυταρχική κατεύθυνση που την απομακρύνει από την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.