ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής

cosmote-deals-for-you-megaro-mousikis-beatles

Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.

Στη μοναδική συναυλία που διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, η απόδοση της μουσικής των Beatles με συμφωνικό ήχο από τους μουσικούς της Καμεράτα, Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής είναι μια νέα ενδιαφέρουσα εκδοχή της. Η μουσική διεύθυνση είναι του Νίκου Πλατύραχου, ενώ special guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι MEΛISSES. Τους ρόλους των Σκαθαριών αναλαμβάνουν τέσσερεις ταλαντούχοι ερμηνευτές, οι Βασίλης Κούρτης, Φαίδων Φαρίντ, Άρης Πλασκασοβίτης και Απόστολος Ψυχράμης. Συμμετέχει και η MUSICA, χορωδία των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μπουζάνη.

Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν τον κωδικό DEALS for YOU για την αγορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός με την αποστολή κενού μηνύματος στο 19019, με κλήση από σταθερό COSMOTE στο 13019[1] με μια κλήση στο 130192 ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU. Αν η παρέα είναι μεγαλύτερη, με 2 κωδικούς (0,50 ευρώ/ κωδικό) μπορούν να έχουν 4 εισιτήρια.

Το COSMOTE DEALS for YOU είναι all you need για ένα ticket to ride, ώστε η 7η Δεκεμβρίου να μην είναι a hard day’s night!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση και στο www.megaron.gr.

[1] Το κόστος ενός κενού μηνύματος στο 19019 είναι 0,50 ευρώ και μίας κλήσης στο 13019 είναι 0,50 ευρώ ανά κωδικό.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.