Neo

«Αλέξη, μάζεψε τον Καμμένο»

Σε... βόμβα εξελίσσεται για την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος. Μετά το «σόου»-ξέπλυμα των χρυσαυγιτών στο Καστελόριζο, χθες ο συναγερμός στο Μαξίμου... χτύπησε κόκκινο, εξαιτίας των δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, με τις οποίες αποκάλεσε τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν «στυγνό δικτάτορα». Ο Neo πληροφορείται, μάλιστα, ότι χθες αρκετά κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησαν στον πρωθυπουργό και τού ζήτησαν... «να μαζέψει» τον Πάνο Καμμένο, με το επιχείρημα ότι «αν συνεχίσει έτσι, θα μας πάει σε πόλεμο». Άδικο έχουν;

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ….φασιστερά.

  2. N Bράχος 13:06 10/12/2016

    ΕΝΑΣ ‘’ΗΛΙΘΙΟΣ’’ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
    ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    Πόσα ψέματα και πόση υποκρισία θα ακούσουμε πάλι, από τον «ΗΛΙΘΙΟ» και αποτυχημένο ψευτοπροπαγανδιστή , ώστε να μην αντιληφθούμε ότι η αναξιοπιστία και η πανθομολογούμενη ανικανότητά του, ήταν οι αφορμές και οι αιτίες να θέλουν ΟΛΟΙ ! (18 κατά – 1 υπέρ) να μας εξωπετάξουν, αφού καταφέραμε να τους κάνουμε όλους εχθρούς , με τις ‘’χαρτοταινίες’’ της στιγμής , που παρουσιάζαμε κάθε φορά σαν «προτάσεις» στην επίλυση της χρεοκοπίας μας ?
    Πόσο ΔΙΚΙΟ είχαν και έχουν οι ξένοι να χαρακτηρίσουν τον Αλέξη ..καΜένο εντελώς, ως τον πιο ανίκανο και τον πιο ακατάλληλο πολιτικό της χρονιάς 2015 για μια τόσο δύσκολη στιγμή και διαπραγμάτευση.
    Είναι πια φανερό και ΓΝΩΣΤΟ σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα μόνο..τυχαία θα μπορούσε να επιτύχει λύση , σε κάποια από τα πολλαπλά και δισεπίλυτα προβλήματά της. Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επιλογή και ‘’πρωθυπουργοποίηση’’ του Τσίπρα γιου του Χουντολάτρη πατέρα, ώστε οι ξένοι να ΑΡΜΕΞΟΥΝ κυριολεκτικά και ‘’νομιμοφανή’’ κάθε σπιθαμή ευφόρου και προσοδοφόρου Ελληνικού εδάφους. Ήξεραν και ξέρουν, ότι οι άθεοι ‘’αριστεροί’’ του Τσίπρα , δεν γνωρίζουν , δεν έχουν διδαχτεί και δεν νοιάζονται τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ. Έτσι με κυνισμό και αδιαφορία ξεπουλούν, παραχωρούν τα πάντα σε αυτούς που τους ‘’έφεραν’’ προσπαθώντας να ‘’μονιμοποιηθούν’’ αλά Τσαουσέσκου- Μπερίσα – στην εξουσία.
    Και φυσικά για όλα ‘’φταίει’’ ο Παπανδρέου.
    Διαβάστε τί έλεγε,
    όταν ο πρωθυπουργός Γ Παπανδρέου ζήτησε να προσφύγει στο λαό για ένα ΓΝΗΣΙΟ δημοψήφισμα που θα μας είχε σώσει από τότε.
    ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ:
    Το Δημοψήφισμα για το μνημόνιο είναι τρικ θα προκαλέσει bankrun πριν φτάσουμε στην κάλπη
    Όχι τώρα που το επικαλείται βέβαια ο ίδιος, αλλά το 2011,
    ο Τσίπρας εξηγεί, με αφορμή το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα του ΓΑΠ, γιατί αυτό που ζητάει σήμερα είναι μια απάτη για τα πρόβατα που τον ψηφίζουν: «Δημοψήφισμα με εκβιαστικά διλήμματα θα προκαλέσει…
    bankrun και κατάρρευση των Τραπεζών πολύ πριν φτάσουμε σε κάλπη… έλεγε το 2011
    λοπόν για το δημοψήφισμα του ΓΑΠ… σήμερα λέει ότι αν κυβερνήσει θα κάνει δημοψήφισμα με «εκβιαστικό δίλημμα» όπως του ΓΑΠ… δεν το συζητάμε ότι ο ξευτίλας σήμερα αμφισβητεί ότι τα έλεγε τότε.
    ΣΧΟΛΙΟ: Σύμφωνα με τις δηλώσεις των Ευρωπαίων, αλλά και του Βαρουφάκη, Ο Παπανδρέου είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ και ανετράπη ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ να του αρπάξουν την εξουσία ανατρέποντας τον.
    Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε?
    Φτάσαμε εδώ από τον Καραμανλή και ανατρέψαμε τον Παπανδρέου, καταστρέφοντας την Ελλάδα χωρίς λόγο ???

  3. ELLHNAS. 8:10 10/12/2016

    Δεν μπορει πλεον ο ανικανος Τσιπρας να μαζεψει τον συνεταιρο του χοντροπανο Καμμενο.Τα εκλογικα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ καταρεουν, το πολιτικο μορφωμα της Κουμουνδουρου διαλυεται και ο πολιτικος απατεωνας Τσιπρας κρεμεται κυριολεκτικα απο τα αρ…..α του λαικιστη, ακροδεξιου συνεργατη του στην Ελληνικη χρεοκοπια και καταστροφη του καραγκιοζη με την στολη παραλλαγης Πανου Καμμενου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.