Neo

Από τον Κάστρο στον... Κασιδιάρη

Τα αρνητικά σχόλια για την παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην αποστολή αντιπροσωπείας της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελλόριζο, παρέα με... χρυσαυγίτες, ήταν πολλά. Όμως, περισσότερα ειρωνικά σχόλια συγκέντρωσε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Νίνα Κασιμάτη, καθώς κατάφερε... να έχει βρεθεί σε μερικά μόλις 24ωρα από την Κούβα για τον Φιντέλ Κάστρο στο Καστελλόριζο δίπλα στους νεοναζί Παππά-Κασιδιάρη. Μάλιστα, μιλώντας προχθές στο «Αθηναϊκό Πρακτορείο», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε όσους από την ΝΔ άσκησαν κριτική στον πρωθυπουργό για την απόφασή του να ταξιδέψει στην Αβάνα, λέγοντας ότι «αυτοί θα είναι πάντα με τον Παττακό, τον Σαμψών και τον Μπατίστα, κι εμείς θα είμαστε με τον Φιντέλ Κάστρο». Μόνο που μετά τον Φιντέλ βρέθηκε... στο ίδιο ελικόπτερο με τον Κασιδιάρη...

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. την είχαμε στο ΠΑΣΟΚ – καλά να πάθουμε.

  2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ , ΣΤΟΥΣ ‘’ΣΥΝΑΣΠΙΣΘΕΝΤΕΣ» του ΒΡ’’89’’
    ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Εάν δείτε το διάγραμμα του χρέους θα παρατηρήσετε ότι η καμπύλη αύξησης του λόγου χρέος/ΑΕΠ συνεχίζει ανοδικά με το ρυθμό που είχε αποκτήσει από την εποχή Ανδρέα και από 67% φθάνει το 110% στα τρία χρόνια του.
    Αλλάζουν μόνο οι αποδέκτες του δημοσίου χρέους : επί Ανδρέα ήταν οι διοριζόμενοι υπάλληλοι και άλλοι μικρομεσαίοι καταχραστές
    ενώ επί Μητσοτάκη είναι οι ονομασθέντες «ραντιέρηδες» δηλαδή επενδυτές μεγάλοι και μικροί που αγοράζουν ομόλογα Δημοσίου με επιτόκιο 25% και διπλασιάζουν το κεφάλαιό τους σε τρία χρόνια κοιμώμενοι.
    Δηλαδή οι τράπεζες χορηγούσαν ΑΦΕΙΔΩΣ δάνεια (με εντολή άνωθεν) στους ‘’κόκκινους διαβόλους’’ και αυτοί αγόραζαν ομόλογα με 25% επιτόκιο. Έτσι ,όλοι σχεδόν οι ΒΡΩΜΙΚΟΙ (89) ενιάρηδες πλουτήσαν χωρίς ποτέ να πληρώσουν ούτε μία δραχμή φόρο αφού ΠΟΥΘΕΝΑ δεν δηλώθηκαν.
    Σήμερα, τα πολλά σπίτια και οι καταθέσεις των ιδίων ή των κληρονόμων, αποκαλύπτουν πόσο ΒΡΩΜΙΚΟ ήταν το ΘΛΙΒΕΡΟ (89) !!!
    Τα εξωφρενικά επιτόκια προκαλούν την αντίδραση Εβερτ-Κανελλόπουλου-Δήμα αλλά και Σαμαρά και οι δογματικοί νεοφιλελεύθεροι και μητσοτακικοί συσκοτίζουν το θέμα μιλώντας για εχθρούς των ιδιωτικοποιήσεων ενώ η κριτική των παραπάνω είναι ότι το χρέος καλπάζει λόγω των υψηλών επιτοκίων και της απουσίας επενδύσεων αφού είναι τρελός όποιος επενδύει σε μία χώρα που μπορεί να πάρει 25% κέρδος απλώς αγοράζοντας ομόλογα.
    ΥΓ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.