ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Ενα χριστουγεννιάτικο χωριό «ξεφύτρωσε» στην περιοχή της Τούμπας

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του το χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στην Τούμπα.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο θα ανάψει από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, θα στολιστεί μία μέρα νωρίτερα από τα παιδιά των παιδικών σταθμών της περιοχής.
Ήδη, εδώ και λίγα 24ωρα έχουν στηθεί τα πρώτα σπιτάκια και τα παιχνίδια στον χώρο και η προσέλευση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της Δ’ δημοτικής κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Τσιαπακίδης.

«Μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο χωριό, που έχει ελεύθερη είσοδο για όλους, θα είναι πανέτοιμο. Η επισκεψιμότητα από τις πρώτες ώρες που στήθηκαν τα σπιτάκια ξεπερνά τις προσδοκίες μας, με τα παιδιά να το χαίρονται περισσότερο από όλους» υποστήριξε κ. Τσιαπακίδης.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό δημιουργήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοραστικής κίνησης της περιοχής, και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.