ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρέμβαση της αστυνομίας

Ένταση και διακοπή της ψηφοφορίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Ενταση επικράτησε την τελευταία ημέρα του 36ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή περίπου μισής ώρας της διαδικασίας, για την ψηφοφορία προεδρείου, όταν κάποιος επιχείρησε να ψηφίσει με κάρτα μέλους και αστυνομική ταυτότητα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Όπως καταγγέλεται, τα ψευδή στοιχεία που έφερε ανήκαν σε πρόσωπο που ανήκει στην παράταξη της ΔΑΚΕ, ο οποίος δεν βρισκόταν στον χώρο.

Ο άνθρωπος που επιχείρησε να ψηφίσει με ψευδή στοιχεία έγινε αντιληπτός με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση, μέχρι που έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο άνθρωπος όλη αυτή την ώρα, όπως αναφέρεται, βρισκόταν σε μεγάλη αμηχανία.

Πάντως, πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι «τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές».

Όπως σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της απερχόμενης διοίκησης ΑΔΕΔΥ, το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και υπάρχει φόβος, χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις, ότι συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο.

Πυρά κυβέρνησης στη ΝΔ

Με αφορμή το περιστατικό, κυβερνητικές πηγές εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

«Η ΝΔ, λοιπόν, θεωρεί ότι με μια ανακοίνωση ("πηγών" της...) "ξεπλένει" την ηγεσία της και την απαλλάσσει από κάθε ευθύνη (και πολιτική, εκτός από ηθική) για τα στελέχη της που επεχείρησαν λαθροχειρία - σε βαθμό αυτοφώρου! Οι "πηγές" ξεχνούν να μας πουν ότι δεν είναι το οποιοδήποτε, τυχαίο, στέλεχος, αλλά ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ που διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2016!», επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Και προσθέτουν: «Ο άνθρωπος, δηλαδή, που διόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, εμπλέκεται σε λαθροχειρία! Με το διαβατήριο του (το πιο πιθανό είναι να του… έπεσε και εν αγνοία του να το χρησιμοποίησαν!) προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα ψηφοφορίας!

Αυτές είναι, λοιπόν, οι πρακτικές των ανθρώπων του στενού κύκλου του κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Έτσι πιστεύει ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τους συσχετισμούς στα συνδικάτα! Αυτά είναι τα δείγματα γραφής των "άριστων" και των "άξιων" που περιβάλλουν τον πρόεδρο της ΝΔ και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.