ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η 103η επέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

proedros1

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 103η επέτειο από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο στα Χανιά.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί θα παραστεί στην Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Φρούριο Φιρκά για την έπαρση της Ελληνικής σημαίας.

Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος θα ξεναγηθεί στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ανακηρυχθεί εταίρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, θα ακολουθήσει η δοξολογία στις 11:00, η καθιερωμένη πομπή προς το Φρούριο Φιρκά και η έπαρση της σημαίας.

Οι πρωινές εκδηλώσεις θα κλείσουν με την πανηγυρική ομιλία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα. Αμέσως μετά προβλέπεται επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης (12:15) και στο Δημαρχείο Χανίων (12:45).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», υπό την Προεδρία του Προέδρου της Βουλής και Προέδρου του Ιδρύματος.

Διαβάστε περισσότερα στο Cretapost.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.