ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση του Κατσίκη στις αντιδράσεις για το ομοφοβικό του παραλήρημα

Τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις για το ομοφοβικό του παραλήρημα έδωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.
katsikis-konstadinos-anel-700x400

«Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος; Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;» είχε πει ο κ. Κατσίκης προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Έτσι όταν πήρε το λόγο είπε χαρακτηριστικά ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε τη μοναδική ικανότητα να συνθέτουμε τη θέση με την αντίθεση» και συμπλήρωσε ότι «την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης δεν πρόκειται να μου τη στερήσει κανείς».

«Αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας να εκφράζομαι όσο μπορώ τεκμηριωμένα στη βάση των αρχών και των αξιών, στο πεδίο του κοινοβουλευτικού λόγου και διαλόγου με απώτερο σκοπό να παράξω γόνιμο πολιτικό λόγο», υπογράμμισε στη συνέχεια ο κ. Κατσίκης και σημείωσε: «Και αν κάποιοι σε αυτή την ελευθερία λόγου του ομιλούντος προβαίνουν σε σχόλια όπως ομοφοβικός, έχω να τους πω ότι με αυτή τη συμπεριφορά μόνο την ισότητα δεν υπερασπίζονται».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.