Neo

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι της Θεσσαλονίκης «καλύπτουν» τη Νοτοπούλου

Η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα, ως συντονίστρια στο «γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη», που εγκαινιάστηκε από τον ίδιο το Αλέξη Τσίπρα το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, τα αρνητικά και σεξιστικά σε βάρος της δημοσιεύματα δεν έχουν κοπάσει, καθώς δέχεται κριτική για την αμοιβή της, για την εμφάνισή της και για το νεαρό της ηλικίας της -μ' άλλα λόγια, υφίσταται... βαριά πολιτική κριτική.
Έτσι, χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά ανέλαβε να απλώσει πέπλο πολιτικής προστασίας στην συντονίστρια του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος στην Α' Θεσσαλονίκης εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση, με την οποία στηρίζει απολύτως την Κατερίνα Νοτοπούλου και κάνει λόγο για «ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού» από «γνωστά κέντρα» και «κύκλους της διαπλοκής». «Δυστυχώς αντί η δημόσια συζήτηση να γίνει επί της ουσίας και με αντικείμενο για μια ακόμη φορά, το ρόλο του γραφείου και για το πώς μπορεί αυτός να ενισχυθεί, τα γνωστά κέντρα βρήκαν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, να εξαπολύσουν το αντικυβερνητικό τους μένος με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Μετέθεσαν τη συζήτηση και από πολιτική τη μετέτρεψαν σε κακόηθες κουτσομπολιό βάζοντας στο στόχαστρο τη διευθύντρια του γραφείου και πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, για να προσθέσει: «Με το ανθρωποφαγικό μένος που τους χαρακτηρίζει, οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΛΑΒΑΣ 18:27 03/12/2016

    Στην Θεσσαλονίκη έχουμε τον Περιφερειάρχη, έχουμε και το υπουργείο Βορείου Ελλάδος… το πρωθυπουργικό γραφείο ρε κόπανοι γιατί δημιουργήθηκε? Του μπαμπά σας τα λεφτά σκορπάτε?

    • Οταν όλες οι υποσχέσεις και τα σχέδια του ΤΣΙΠΡΑ στην Θεσσαλονικη αποδεικνύονται φρούδα και ψέματα , τοτε κατι πρέπει να δείξει στους Θεσσαλονικείς που τον …
      πίστεψαν ;
      Υπάρχουν και τέτοιοι βλέπεις !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.