Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Βουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα και την πασπαλίζουμε με κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε τον καφέ διαλυμένο σε 3 κουταλιές σούπας νερό. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ τους κρόκους των αβγών με τη ζάχαρη και το γάλα. Μεταφέρουμε το μείγμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα, την ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια μεταφέρουμε στο μείγμα της σοκολάτας.
Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα που θα το ρίξουμε στη φόρμα μας. Ψήνουμε για 35 λεπτά. Ξεφορμάρουμε το γλυκό μόλις κρυώσει και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα