Neo

Μήνυμα Αλλαγής (;) στο Οικονομικό Επιμελητήριο

«Κλασική αξία» αποτελεί για τους παροικούντες την Χαριλάου Τρικούπη, η «Αλλαγή». Σύνθημα ιστορικό και αποτελεσματικό, δεν θαμπορούσε να λείπει από τις αυριανές εκλογές του Οικονομικού ΕπιμελητηρίουΕλλάδας.

Μόνο έτσι εξηγείται η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη ότι «την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε Π.Δ.Σ.Ο (Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομιλόγων) - ΤηνΚυριακή 11 Δεκεμβρίου στέλνουμε μήνυμα Αλλαγής».

Ο ίδιος εξάλλου μίλησε για ενωμένες δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις που θα αγωνιστούν για ένα δυναμικό Οικονομικό Επιμελητήριο, με όραμα, πρόγραμμα και αξιοπιστία και με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του οικονομολογικού επαγγέλματος.

«Η ενίσχυση του δυναμικού καιανανεωμένου ψηφοδελτίου της Π.Δ.Σ.Ο., θα αποτελέσει εγγύηση για το αύριοχιλιάδων νέων, που αγωνιούν για το μέλλον τους, για την επαγγελματική τουςαποκατάσταση, για τα εργασιακά τους δικαιώματα, για τη ζωή τους», λέει.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αφήστε τα συνδικαλιστικοπατρικά νιτερέσα και τιμήστε την εργασία . ΟΙ συνδικαλιστές στην Ελλαδα προδωσαν τους εργαζόμενους , ξεπουλήθηκαν στα κόμματα και στους πολιτικάντηδες , ενώ πολλοί απο αυτούς έγιναν πολιτικοί σημερα.
    Ο Τσίπρας τώρα εχει μαζέψει ουκ ολίγους απ´ αυτούς οι οποίοι προδίδουν τα εργατικά. Κινήματα , εξαθλιώνουν ολους τους Ελληνες .

    Εδώ στην Ελλαδα δεν εχουμε ιδέα περί συνδικαλισμού .
    ΕΦόσον έγινε η συνδικαλίστρια των Δηκαστικων Λειτουργών μας ΠτΑΠ , και στην συνέχεια θέλει να διχάσει τα μέλη της συνδικαλιστικής της οργάνωσης με αλλη «ΕΝωση » που θα ηταν πιό προσιτή στον Παππά ,
    Καταλαβαίνετε προς τα που βαδίζουμε .

  2. Ε.Στ. 11:57 10/12/2016

    Έτσι χαρήκαμε όταν βγήκε ο Σπίρτζης στο ΤΕΕ με αντίστοιχο ψηφοδέλτιο και τώρα μουτζωνόμαστε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.