ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ο Μουζάλας καταγγέλλει τον Σκάι για «μαϊμού» είδηση

Την έντονη αντίδραση του υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προκάλεσε «είδηση» που μετέδωσε ο Σκάι, καθώς αυτή τη φορά ανέφερε πως ένα προσφυγόπουλο πέθανε από το κρύο στα Διαβατά.

Μάλιστα το υπουργείο επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ζητώντας του την αποκατάσταση της αλήθειας, ωστόσο αυτό δεν συνέβη μέχρι το τέλος του κεντρικού δελτίου.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο θέμα που φιλοξένησε σχετικά με την κατάσταση στις δομές φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας υιοθέτησε άκριτα μια ανυπόστατη καταγγελία σχετικά με τον θάνατο παιδιού στα Διαβατά από το κρύο», ανέφερε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Διαψεύδοντας το «παντελώς ανυπόστατο και συκοφαντικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ», το υπουργείο τονίζει:

«Η διασταύρωση της “είδησης” που υιοθέτησε με τόση ευκολία, τόσο η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου όσο και οι συντάκτες του ρεπορτάζ, θα βοηθούσε στην καταγραφή των πραγματικών συνθηκών και γεγονότων, που κανείς δεν αμφισβητεί την δυσκολία τους».

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε η ψευδής είδηση, που υιοθέτησε και μετέδωσε άκριτα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, να είναι ένα λάθος στην προσπάθεια για κάλυψη των πραγματικών γεγονότων και όχι μια εσκεμμένη ενέργεια προς δημιουργία εντυπώσεων και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας» καταλήγει το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.