ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ψάρι με σέλινο

Υλικά
Δύο κιλά ροφό
1 κιλό σέλινο
1-2 σελινόριζες
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδοχυμό
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψάρι, το κόβουμε σε χοντρές φέτες και τις αλατοπιπερώνουμε.
Πλένουμε και καθαρίζουμε το σέλινο. Κόβουμε σε 6-8 κομμάτια τη σελινόριζα
Τοποθετούμε σε μεγάλη κατσαρόλα τα κομμάτια της σελινόριζας και το σέλινο.
Από πάνω αραδιάζουμε τις φέτες του ψαριού τη μια δίπλα στην άλλη.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση. Αν χρειαστεί ρίχνουμε 1-2 κουταλιές νερό.
Τότε, προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί, για 5-6 λεπτά.
Σερβίρουμε το ψάρι με το σέλινο με το ζουμάκι του και καλή μας όρεξη! Αν θέλουμε συνοδεύουμε με κάποια σάλτσα βινεγκρετ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.