ΕΛΛΑΔΑ

Στο αυτόφωρο σήμερα οι 12 από τους συλληφθέντες στα προχθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια

Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα οι 12 από τους 25, που συνελήφθησαν πριν και τη διάρκεια των επεισοδίων προχθές στα Εξάρχεια, ενώ άλλοι εννέα παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.

Οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν χθες ελεύθεροι από τον εισαγγελέα. Πρόκειται για τρεις ανήλικους, εκ των οποίων οι δύο είχαν συλληφθεί πριν απο τα επεισόδια στην Ομόνοια για κατοχή μικροποσότητας χασίς και έναν 23χρονο, για τον οποίο θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σημειώνεται ότι για τους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα, για τα κατά περιπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης, εμπρησμό, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών. Οκτώ απο αυτούς κατηγορούνται και για κλοπή, καθώς, σύμφωνα με τη δικογραφία, βρέθηκαν επάνω τους αντικείμενα από μίνι μάρκετ που έσπασαν συμμετέχοντες στα επεισόδια, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα έξω απο το Πολυτεχνείο, προσήχθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα λίγο αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.