ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωράκης: Να μην απειλήσει η πτώση της κυβέρνησης την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Την εκτίμηση ότι υπάρχει ένα νήμα που συνδέει τις «συνακροάσεις» που κατήγγειλε το ΚΚΕ και «μισθοδοτούμενους εκδότες ακροδεξιών σάιτ και εντύπων» όπως και «τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εφημερίδα «Επένδυση» και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Ερωτώμενος για τον Πρωθυπουργό σχολίασε: «Ο κ.Τσίπρας αντί να χτίζει, γκρεμίζει. Αντί να ενώσει, διχάζει. Ωστόσο, είμαστε εν μέσω μιας καταιγίδας. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, να πάρουμε τη δόση, η οικονομία περιμένει πώς και πώς αυτά τα χρήματα, να μπούμε στο πρόγραμμα Ντράγκι… Αυτές είναι οι προτεραιότητες αυτήν τη στιγμή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ανάγκη να ολοκληρωθεί ομαλά η αξιολόγηση λέγοντας: «Η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα πέσει. Το θέμα είναι να μην απειλήσει αυτή η πτώση την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Ερωτώμενος για το ποιος, κατά τη γνώμη του, πρέπει να έρθει στη συνέχεια, απάντησε: «Ποιος πρέπει να έρθει; Ένα Ποτάμι που θα τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τη χώρα».
Αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στην Κούβα σε σχέση με την επίσκεψη Ομπάμα, τόνισε: «Το κοντράστ με ενόχλησε. Με τον Ομπάμα ο κ.Τσίπρας ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Και κοντά στον Μαδούρο άνοιξε η ψυχή του. Μα με τον Μαδούρο; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας κοιτάνε παράξενα στον σύγχρονο κόσμο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.