ΕΛΛΑΔΑ

Στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ

Το Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άι Βασίλη

Το Μαγικό Αμαξοστάσιο του Άι Βασίλη ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει για χριστουγεννιάτικες βόλτες στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ από αύριο, 2 Δεκεμβρίου.
amaxostasio

Το "μαγικό αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη" έρχεται για πρώτη φορά στην καρδιά της Αθήνας και προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Χριστουγέννων, προκειμένου να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά της Αθήνας!

Φέτος τα Χριστούγεννα, στο μαγικό Αμαξοστάσιο, θαυμάστε το φωτισμένο παγοδρόμιο, περιπλανηθείτε στη μοναδική χώρα των Μάγων και μπείτε στο τραίνο του Άι Βασίλη. Δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε τραμπολίνο, δοκιμάστε τις νοστιμιές στο σπίτι του Άι Βασίλη και μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε cup cakes.

Σαλπάρετε στη λίμνη με τις βάρκες του Βόρειου Πόλου και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον… έξω κόσμο! Ένα μαγικό, κλειστό, χριστουγεννιάτικο πάρκο 5.000 τ.μ., γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά, αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά! Carousel Mickey Mouse, Συγκρουόμενα, Τραμπολίνο, Ρόδα Χριστουγέννων και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι επισκεφθούν το μαγικό αμαξοστάσιο.

• Μάγοι, ξωτικά, κλόουν
• Face -painting
• Χριστουγεννιάτικες συνταγές
• Το Ταχυδρομείο του Άι Βασίλη

Καθημερινά: 10:00 με 23:59 από 02 Δεκεμβρίου 2016 - 08 Ιανουαρίου 2017

Τιμή εισιτηρίου: 2€
Δωρεάν είσοδος για Ανέργους.

Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ
Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι
2114270638

Πηγή: infokids.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.