ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Παππά

«Ακατάλληλος για υποδείξεις ο αρχιτέκτονας της νέας διαπλοκής»

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος χαρακτηρίζει τον κ. Παππά ως τον «αρχιτέκτονα της νέας διαπλοκής» ο οποίος, όπως λέει, είναι εξ ορισμού ακατάλληλος για να κάνει υποδείξεις στον οποιονδήποτε. «Ο αποτυχημένος "Υπουργός - καναλάρχης" κ. Παππάς και οι παρατρεχάμενοί του είχαν αρνηθεί να φέρουν τα "πόθεν έσχες" τους στη Βουλή οι υπερθεματιστές του αντισυνταγματικού διαγωνισμού - παρωδία που έστησε. Τότε δεν τον ενοχλούσε διότι ήθελε να στήσει καναλάρχες με τα λεφτά της Τράπεζας Αττικής και εγγυήσεις από βοσκοτόπι. Αυτό φαίνεται ότι είχαν απαιτήσει από τον κ. Παππά οι καναλάρχες που τον συναντούσαν μπαίνοντας από την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου» τονίζει η ΝΔ, προσθέτοντας πως ο κ. Παππάς σήμερα «παριστάνει τον αδέκαστο, αλλά δεν τον πιστεύει κανείς».

Στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Παππάς» καθώς, όπως λέει, «ανέλαβε να ελέγξει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το χώρο των Μ.Μ.Ε. και έσπασε τα μούτρα του αφήνοντας πίσω του μια ιστορία δυσωδίας και νέας διαπλοκής, που εξέθεσε τον ίδιο και το κόμμα του και ταλαιπώρησε τη χώρα». Μάλιστα, η ΝΔ τον συμβουλεύει «να αποδεχτεί το στραπάτσο του και να ξεπεράσει τις εμμονές του».

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται η θέση της ΝΔ πως οι ιδιοκτήτες καναλιών πρέπει να καταθέσουν «πόθεν έσχες», καθώς και πως πρέπει να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο από το συνταγματικά προβλεπόμενο όργανο της Πολιτείας.

«Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται και για τα δύο. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η διαφάνεια είναι δύο έννοιες που δεν συναντήθηκαν ποτέ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.