ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αλμυρά μάφινς με σπανάκι, κατσικίσιο τυρί και προσούτο

 

Υλικά

6 μεγάλα αβγά
1/2 φλ γάλα
3/4 φλ κατσικίσιο τυρί, τριμμένο
140 γρ baby σπανάκι, ζεματισμένο και κομμένο
1/2 φλ ψητή κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια
57 γρ προσούτο, σε μακριές λεπτές φέτες
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι

Eκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 C.

Βουτυρώνουμε μια θήκη για μάφινς 12 θέσεων.

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, 1/4 κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι.

Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί, το σπανάκι και την πιπεριά.

Μοιράζουμε το μείγμα στις 12 θέσεις, από πάνω βάζουμε προσούτο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι τα μάφινς να δέσουν στο κέντρο.

Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε σε σχάρα για 5 λεπτά να κρυώσουν και αφαιρούμε από τις θήκες.

Σερβίρουμε τα μάφινς μας ζεστά.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.