ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη οι 7 νεοσύλλεκτοι που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό

Στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμπονται με εντολή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάου Καμμένου, οι επτά νεοσύλλεκτοι αλβανικής καταγωγής και έτσι τώρα έρχονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη.

Οι επτά νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο Μεσολογγίου, πιθανότατα με κινητό που πέρασαν λαθραία μέσα, φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, δηλαδή το κατεξοχήν σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτικού, επεκτατικού μεγαλοϊδεατισμού.

Οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες δεν έχουν ορκιστεί ακόμη (είναι προγραμματισμένο για τις 2 Φεβρουαρίου), όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 4.

Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.

Σε κάθε περίπτωση οι επτά νεοσύλλεκτοι (οι οποίοι δεν έχουν ορκιστεί, δεν τους έχουν ανατεθεί ειδικότητες και δεν έχουν πάρει μεταθέσεις) θα υπηρετήσουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, ώστε αφενός να αποτραπεί η εκδήλωση παρόμοιων περιστατικών και αφετέρου να αποτραπεί η δημιουργία επικίνδυνων θυλάκων εντός Ελλάδας οι οποίοι θα προπαγάνδιζαν υπέρ απαράδεκτων εδαφικών διεκδικήσεων εκ μέρους της Αλβανίας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:35 24/01/2017

    Καταρχήν δεν είναι Αλβανικός αετός, είναι μαδημένη κότα.Αετό έχουν οι Ορθόδοξοι Έλληνες, Ρώσοι και Σέρβοι.Όσο για τα λιγούρια, τα κωλόπαιδα των Αλβανών που έφαγαν ψωμί στην Ελλάδα και λίγδωσε το αμτερό τους, την ανώτερη δυνατή ποινή.Να τους βάλουν κατά την διάρκεια έκτισης της ποινής τους, να ξεσκατίζουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες που φέρνει στην Ελλάδα ο Τσίπρας, έτσι και αλλιώς δεν διαφέρουν και πολύ από αυτούς.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.