Neo

Η μπάλα είναι στα πόδια μας…

Πίσω στο τραπέζι των συνομιλιών για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, θέλει τον Σταύρο Θεοδωράκη ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, που κατά πολλούς θα θελήσει να παίξει ρόλο στη Συμπαράταξη.
«Πρέπει να προχωρήσουμε την ένωση της κεντροαριστεράς και για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουν στην άκρη οι προσωπικές στρατηγικές. Το προσκλητήριο στον κ. Θεοδωράκη παραμένει ανοιχτό», είπε, τονίζοντας ότι η προσπάθεια αυτή δεν γίνεται για αποκτήσουν ξανά ρόλο οι πολιτικοί, που είχαν τεθεί στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια αλλά για να αποκτήσει ο πολίτης μια νέα φωνή. «Ο στόχος είναι συλλογικός και όχι προσωπικών διευθετήσεων», διαβεβαίωσε, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στο εσωτερικό του χώρου του, ότι αυτό πρέπει να το αποδείξουν οι ίδιοι, όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια, από την οποία και θα προκύψει ένα ενιαίο πρόγραμμα, αργότερα μία θεσμική συγκρότηση και τέλος η εκλογή του προσώπου που θα οδηγήσει τον χώρο στις εκλογές.
«Εάν σταλεί ένα μήνυμα, ότι δεν είναι μια προσπάθεια ιδιοτελούς σύναξης παλαιών στελεχών για να διευθετηθούν οι φιλοδοξίες τους, αλλά ότι είναι μια ευγενής προσπάθεια επανίδρυσης του χώρου της κεντροαριστεράς και του προοδευτικού μετώπου, τότε ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια», είπε. «Η μπάλα είναι στα πόδια μας και αν παίξουμε σωστά με ριζοσπαστική ανανέωση ιδεών και προσώπων, θα κερδίσουμε το ματς, που είναι πολύ δύσκολο»…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μου φαίνεται ότι ο Θ.Τ τα λέει γλαφυρά και ωραία.Όπως παντα έχει δίκιο.

  2. τγ 16:40 19/01/2017

    Θέματα με ..την ηγεσία, με προσωπικές τακτικές, με φιλοδοξίες, με κόντρες, με ..με …. έχουμε.

    ΧΡΟΝΟ δεν ξέρω αν έχουμε. Παρακαλώ να σοβαρευτούμε όλοι. Το πλοίο βουλιάζει. Όσο ενωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο το καλύτερο , για την πετρίδα μας και για μας.

  3. Θ.Τ. 13:23 19/01/2017

    Η μπάλλα είναι σε κάποια πόδια , αλλά αν συνεχίζουν να συζητάνε
    γιά το σύστημα προπόνησης ή πως θέλουν να παίξουν
    ( σχήμα, όνομα, ηγεσία, από ποιούς θα πάρουν πάσα έδρες κ.λπ. )
    ΑΒΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ
    ( όχι μόνο ευχολόγιο και τίτλος «σχέδιο» )
    βάζοντας ΑΝΤΙΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ προτάσεις
    όπως αυτές που ξεκίνησαν το 2009 – 2011
    δουλειά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.