ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της ΝΔ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει στην εξουσία

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα κάνει οτιδήποτε αρκεί να παραμείνει στην εξουσία» εκφράζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ερωτηθείς για το τι προβλέπει μετά τις αξιώσεις των δανειστών στο Eurogroup.  

Και προσθέτει πως αν υπάρξει συμβιβαστική λύση της κυβέρνησης με τους θεσμούς, αυτό δεν θα οφείλεται στην «υποτιθέμενη», όπως τη χαρακτηρίζει, διαπραγμάτευση Τσίπρα αλλά στις διεθνείς εξελίξεις που προκαλούν αστάθεια στην Ευρώπη.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο εκλογών, ο Κώστας Καραγκούνης τις θεωρεί «καλοδεχούμενες» και υπογραμμίζει ότι το αίτημα της ΝΔ για εκλογές είναι «αίτημα κάθε Έλληνα γιατί είναι συνώνυμο με την ελπίδα του κόσμου ότι η χώρα μπορεί να ξυπνήσει από τον εφιάλτη της διακυβέρνησης Τσίπρα».

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, υποστηρίζει ότι «ποτέ άλλοτε δεν είχε μεγαλύτερη επικαιρότητα η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αποχώρησης και άλλων ευρωπαϊκών χωρών από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κώστας Καραγκούνης εκτιμά ότι «η ΕΕ πρέπει εξασφαλίσει ευημερία όπως την ήθελαν οι εμπνευστές της».

Για τη συνεργασία της ΔΡΑΣΗΣ με τη ΝΔ ο Κώστας Καραγκούνης τη χαιρετίζει λέγοντας ότι «η ΔΡΑΣΗ είναι η φιλελεύθερη συνιστώσα της ελληνικής πολιτικής». Επιπλέον, τάσσεται υπέρ των διευρύνσεων αρκεί, όπως σημείωσε, «να μην είναι τόσο ευρύχωρες, ώστε τελικά να ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε».

Τέλος, ο Κώστας Καραγκούνης εκφράζει  την άποψη ότι «περισσότερο από ποτέ η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. jontikis 22:46 29/01/2017

    Τοσα χρονια στην εξουσια δεν χορτασατε φαγοποτι?Αφηστε να κυβερνησει και κανενας αλλος!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.